Retreat between GILDA and ESR VO on gLite

Report of Contributions

Retreat between $\cdots \ \ /$ Report of Contributions

Preliminary Agenda

Contribution ID: 1

Type: not specified

Preliminary Agenda

Thursday, 30 June 2005 15:00 (2 hours)

Test on Applications Flood, Meteorological server.... Discussion Conclusion

Session Classification: Fourth day Afternoon

Architecture of VOMS

Contribution ID: 2

Type: not specified

Architecture of VOMS

Monday, 27 June 2005 15:00 (1 hour)

Primary author: GIORGIO, E. (INFN)Presenter: GIORGIO, E. (INFN)Session Classification: First Day - Afternoon Session

Practicals on Voms and MyProxy

Contribution ID: 3

Type: not specified

Practicals on Voms and MyProxy

Monday, 27 June 2005 16:00 (30 minutes)

Primary author:GILDA TUTORS (INFN)Presenter:GILDA TUTORS (INFN)Session Classification:First Day - Afternoon Session

Presentation of ESR and other ap \cdots

Contribution ID: 4

Type: not specified

Presentation of ESR and other applications

Monday, 27 June 2005 17:00 (1 hour)

Primary author:TBAPresenter:TBASession Classification:First Day - Afternoon Session

Architecture of gLite WMS

Contribution ID: 5

Type: not specified

Architecture of gLite WMS

Tuesday, 28 June 2005 09:00 (1 hour)

Primary author: PAPPALARDO, M. (INFN)Presenter: PAPPALARDO, M. (INFN)Session Classification: Second Day - Morning Session

New Genius and Gilda services for …

Contribution ID: 6

Type: not specified

New Genius and Gilda services for gLite

Tuesday, 28 June 2005 11:30 (1h 30m)

Primary author: LA ROCCA, G. (INFN)Presenter: LA ROCCA, G. (INFN)Session Classification: Second Day - Morning Session

Special Jobs with the gLite WMS \cdots

Contribution ID: 7

Type: not specified

Special Jobs with the gLite WMS (MPI, dag...)

Tuesday, 28 June 2005 10:00 (30 minutes)

Primary author: GIORGIO, E. (INFN)Presenter: GIORGIO, E. (INFN)Session Classification: Second Day - Morning Session

The Web Service Interface for W $\,\cdots\,$

Contribution ID: 8

Type: not specified

The Web Service Interface for WMS: the WMProxy.

Tuesday, 28 June 2005 10:30 (30 minutes)

Primary author: FABRIZIO PACINI (Datamat S.p.A.)Presenter: FABRIZIO PACINI (Datamat S.p.A.)Session Classification: Second Day - Morning Session

Practicals on gLite WMS, with fo $\,\cdots\,$

Contribution ID: 9

Type: not specified

Practicals on gLite WMS, with focus on ESR applications

Tuesday, 28 June 2005 15:00 (1h 15m)

Primary author: GILDA TUTORS (INFN)Presenter: GILDA TUTORS (INFN)Session Classification: Second Day - Afternoon Session

Practicals on gLite WMS, with fo $\,\cdots\,$

Contribution ID: 10

Type: not specified

Practicals on gLite WMS, with focus on ESR applications

Tuesday, 28 June 2005 16:45 (1h 15m)

Primary author: GILDA TUTORS (INFN)Presenter: GILDA TUTORS (INFN)Session Classification: Second Day - Afternoon Session

gLite Data Management System a …

Contribution ID: 11

Type: not specified

gLite Data Management System architecture

Wednesday, 29 June 2005 09:00 (45 minutes)

Primary author: GIORGIO, E. (INFN)Presenter: GIORGIO, E. (INFN)Session Classification: Third Day - Morning Session

The FireMan catalog

Contribution ID: 12

Type: not specified

The FireMan catalog

Wednesday, 29 June 2005 09:45 (30 minutes)

Primary author: GIORGIO, E. (INFN)Presenter: GIORGIO, E. (INFN)Session Classification: Third Day - Morning Session

LFC: The LCG catalogue

Contribution ID: 13

Type: not specified

LFC: The LCG catalogue

Wednesday, 29 June 2005 10:15 (45 minutes)

Primary author: CALANDUCCI, T. (INFN)Presenter: CALANDUCCI, T. (INFN)Session Classification: Third Day - Morning Session

R-GMA : Architecture and use

Contribution ID: 14

Type: not specified

R-GMA : Architecture and use

Wednesday, 29 June 2005 11:15 (45 minutes)

Primary author: LA ROCCA, G. (INFN)Presenter: LA ROCCA, G. (INFN)Session Classification: Third Day - Morning Session

Configuring new services in GENIUS

Contribution ID: 15

Type: not specified

Configuring new services in GENIUS

Wednesday, 29 June 2005 12:00 (45 minutes)

Primary author: LA ROCCA, G. (INFN)Presenter: LA ROCCA, G. (INFN)Session Classification: Third Day - Morning Session

Practicals on LFC and gLite DMS

Contribution ID: 16

Type: not specified

Practicals on LFC and gLite DMS

Wednesday, 29 June 2005 15:00 (1h 30m)

Exercises on gLite DMS and LFC, with emphasis on application Metadata and database

Primary author: GILDA TUTORS (INFN)Presenter: GILDA TUTORS (INFN)Session Classification: Third Day - Afternoon Session

Practicals on R-GMA

Contribution ID: 17

Type: not specified

Practicals on R-GMA

Wednesday, 29 June 2005 16:45 (45 minutes)

Primary author: GILDA TUTORS (INFN)Presenter: GILDA TUTORS (INFN)Session Classification: Third Day - Afternoon Session

Preliminary Agenda

Contribution ID: 18

Type: not specified

Preliminary Agenda

Thursday, 30 June 2005 09:00 (2 hours)

Security (all levels) Web services (implementation) test on applications

Session Classification: Fourth Day - Morning Session

Retreat between $\cdots \ \ /$ Report of Contributions

Preliminary Agenda

Contribution ID: 19

Type: not specified

Preliminary Agenda

Monday, 27 June 2005 09:00 (30 minutes)

Welcome : L. Hluchy (15') Introduction : M. Petitdidier (15')

Session Classification: First Day -Morning Session

Generalities on gLite

Contribution ID: 20

Type: not specified

Generalities on gLite

Monday, 27 June 2005 09:30 (30 minutes)

Primary author: CALANDUCCI, T. (INFN)Presenter: CALANDUCCI, T. (INFN)Session Classification: First Day -Morning Session

Installation and configuration of a \cdots

Contribution ID: 21

Type: not specified

Installation and configuration of a "combined" LCG+gLite User Interface

Monday, 27 June 2005 10:30 (1h 45m)

Primary author: PASSARO, G. (INFN)Presenter: PASSARO, G. (INFN)Session Classification: First Day -Morning Session